Zorg dat de boter op kamertemperatuur en zacht is.
Haal de bakplaat uit de oven en plaats de bijgeleverde vormpjes hierop.
Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht.
Voeg aan de boter de koekmix en 75 ml water toe en mix het geheel 2 minuten op de hoogste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels of een ijsbolletjestang over de koekvormpjes (ca. 55 g).
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de roze koeken in ca. 25-30 minuten gaar.
Baktijd: 25 - 30 Minuten
De koeken zijn gaar als je je vinger in het midden van de koek drukt en deze terugveert (let op: is heet). Laat de koeken goed afkoelen.
Vul de waterkoker en breng water aan de kook.
Doe de glazuurmix in een beslagkom, voeg daar 25 ml heet water aan toe (afwegen is nauwkeuriger) en roer het geheel met de mixer op de laagste stand tot een gladde massa.
Klop het mengsel met de mixer in 2 minuten op de hoogste stand luchtig en laat 5 minuten afkoelen.
Roer de glazuurmassa goed door elkaar (geen kleurpuntjes meer zichtbaar) en verdeel dit met een lepel over de koeken. Laat de koeken 10 minuten staan.
Verdeel de geraspte witte chocolade, verse frambozen en grof gehakte pistachenoten over het glazuur en druk eventueel licht aan. Laat de koeken nog minimaal 20 minuten staan zodat het glazuur goed aandroogt.
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes
Koekjes