Verdeel het beslag als deze nog een beetje nat is aan de bovenkant, met een spatel in vieren en draai de stukken om. Maak de stukken nog kleiner en bak deze goudbruin.
Verhit een klontje margarine/boter of een scheutje olie in een grote koekenpan. Giet al het beslag in de pan en bak de Kaiserschmarrn aan één zijde op middel-hoog vuur goudbruin.
Verdeel de helft van de Kaiserschmarrn over de glaasjes, vervolgens de helft van de gebakken appel en tot slot mascarpone-room. Herhaal deze stap en garneer de glaasjes met het amandelschaafsel, een dun schijfje appel en optioneel een takje munt.
Klop de mascarpone samen met de slagroom en vanille suiker tot een romig mengsel
Verhit een koekenpan en rooster het amandel schaafsel goudbruin. Laat dit afkoelen op een bord.
Snijd de appel in blokjes (houdt 4 schijfjes apart) en meng met kaneel. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de appeltjes ongeveer 5-8 minuten, laat iets afkoelen.
Doe de Kaiserschmarrn mix in een beslagkom en voeg de melk en het ei toe. Roer het geheel met een garde tot een glad beslag.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes