Jarenlange pizza-expertise, een reis van onze dough masters naar Napels en vele onderzoeken naar onze Suprema Formula hebben geresulteerd in een pizzadeeg dat een speciaal rijpingsproces in drie fasen doorloopt. En omdat tijd het geheime ingrediënt is, zorgt het rijpingsproces van 24 uur voor een superieure smaak, maakt het de bodem extra knapperig en geeft het de rand een luchtige textuur. Proef zelf de perfectie tot in de laatste punt. In de smaken Salame Romano, Cinque Formaggi en Calabrese & ‘Nduja Tipo is er één voor elke fijnproever.
Volgens een uniek drievoudig fermentatieproces; ons geheime ingrediënt is tijd. Dat geeft het deeg van deze pizza een aromatische smaak – luchtig van binnen en van buiten dubbel zo krokant, en dat proef je.
Volgens een uniek drievoudig fermentatieproces; ons geheime ingrediënt is tijd. Dat geeft het deeg van deze pizza een aromatische smaak – luchtig van binnen en van buiten dubbel zo krokant, en dat proef je.
Onze Suprema pizza verrijken we met onder andere een tomatenpassata van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse Emilia-Romagna-streek, wat veel ten goede doet aan de smaak. Een lekkere tomatensaus is immers de essentiële basis voor een goede pizza.
Onze Suprema pizza verrijken we met onder andere een tomatenpassata van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse Emilia-Romagna-streek, wat veel ten goede doet aan de smaak. Een lekkere tomatensaus is immers de essentiële basis voor een goede pizza.
Suprema Salame Romano is een extra grote steenovenpizza, belegd met romige mozzarella en royale plakjes Salami volgens Spianata Romana-stijl.
Suprema Cinque Formaggi is een extra grote steenovenpizza, belegd met een unieke combinatie van 5 kazen: mozzarella, gerookte cheddar, smaakvolle Formaggi Blu, romige ricotta en milde Provolone.
Suprema Calabrese & 'Nduja Tipo is een extra grote steenovenpizza voor de fijnproever, getopt met Calabrese salami, pittige 'Nduja-stijl worst, rode paprika en een drizzle lichtpittige chili-honingsaus.