Jarenlange pizza-expertise, een reis van onze dough masters naar Napels en vele onderzoeken naar onze Suprema Formula hebben geresulteerd in een pizzadeeg dat een speciaal 3-fasen fermentatieproces doorloopt. En omdat tijd het geheime ingrediënt is, zorgt het fermentatieproces van 24 uur voor een superieure smaak, maakt het de bodem extra knapperig en geeft het de rand een luchtige textuur. Proef zelf de perfectie van 24 uur gerezen deeg tot in de laatste punt. In de smaken Salame Romano, Cinque Formaggi en Calabrese & ‘Nduja Tipo is er één voor elke fijnproever.
Volgens een uniek drievoudig fermentatieproces; ons geheime ingrediënt is tijd. Dat geeft het deeg van deze pizza een aromatische smaak – luchtig van binnen en van buiten dubbel zo krokant, en dat proef je.
Volgens een uniek drievoudig fermentatieproces; ons geheime ingrediënt is tijd. Dat geeft het deeg van deze pizza een aromatische smaak – luchtig van binnen en van buiten dubbel zo krokant, en dat proef je.
Onze Suprema pizza verrijken we met onder andere een tomatenpassata van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse Emilia-Romagna-streek, wat veel ten goede doet aan de smaak. Een lekkere tomatensaus is immers de essentiële basis voor een goede pizza.
Onze Suprema pizza verrijken we met onder andere een tomatenpassata van zongerijpte tomaten uit de Italiaanse Emilia-Romagna-streek, wat veel ten goede doet aan de smaak. Een lekkere tomatensaus is immers de essentiële basis voor een goede pizza.
Een extra grote steenovenpizza, belegd met romige mozzarella en royale plakjes Salami volgens Spianata Romana-stijl, zoals deze geliefd is in Italië.
Belegd met een unieke combinatie van 5 kazen: mozzarella, gerookte cheddar, smaakvolle Formaggi Blu, romige ricotta en milde Provolone. Deze vegetarische pizza laat het hart van iedere kaasliefhebber smelten!
Een niet te missen smaakexplosie! Geniet van de rijke smaken van Calabrese salami en pittige 'Nduja Tipo, getopt met een drizzle lichtpittige chili-honingsaus.