Verwarm de oven voor. Meng de bloem met de gist in een beslagkom. Voeg de overige ingrediënten toe en kneed alles met een mixer met deeghaken, eerst op de laagste stand en daarna ongeveer 5 minuten op de hoogste stand tot een glad deeg. Laat het deeg op kamertemperatuur 15 minuten rijzen.
Baktijd: ongeveer 15 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Rol het deeg vervolgens uit tot een plak van ca. 1 cm dikte. Leg uw haassjabloon op het deeg en snijd met een mes de haas uit. Leg de haas op een met bakpapier beklede bakplaat. Herhaal dit totdat u bijna al het deeg hebt gebruikt. Van het overige deeg poten en neuzen vormen en op de hazen leggen. Klop het ei even los en bestrijk de hazen ermee.
Van de spaghetti maakt u baardharen, de rozijnen kunt u gebruiken voor de ogen (deze even licht aandrukken). Laat de hazen 45 minuten narijzen bij kamertemperatuur.
Schuif de bakplaat in de oven. Haal de Paashazen na het bakken van de bakplaat en laat ze afkoelen op een rooster.
Baktijd: 15 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Vergelijkbare recepten
Koekjes
Koekjes