Week de gelatineblaadjes 5 minuten in een kopje met water.
Klop de slagroom met de mixer en garde tot yoghurtdikte en zet het in de koelkast. Meng in een andere kom de yoghurt met de suiker, vanillesuiker en citroensap tot een gladde massa.
Knijp de gelatineblaadjes uit en meng ze met 5 eetlepels water in een pannetje. Verwarm de gelatine onder voortdurend roeren totdat deze volledig is opgelost (niet koken). Laat de gelatine 5 minuten afkoelen.
Meng enkele eetlepels van de yoghurtmassa door de gelatine; zorg ervoor dat de gelatine goed oplost. Giet vervolgens de volledige gelatinemassa bij het yoghurtmengsel en meng dit goed door elkaar. Roer de opgeklopte slagroom door het yoghurtmengsel tot een egale en luchtige bavaroise. Spoel de puddingvorm om met water en schenk het bavaroise mengsel in de puddingvorm. Laat de bavaroise minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Serveer de bavarois pudding met vers fruit.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes