Verwarm de oven voor. Bereid het witte en bruine beslag volgens de aanwijzingen van de verpakking.
Verdeel het witte en bruine beslag over taartvorm. Draai er met een vork rondjes door zodat het marmer effect ontstaat.
Strooi ca. ¼ van de poedersuiker vlak voor het bakken met een zeefje over het beslag.
Bak de Wolken Cake in 50-55 minuten gaar. Laat de cake zonder springvormrand afkoelen op een rooster.
Positie rooster: Onder
Baktijd: 50 - 55 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Snijd de afgekoelde wolkencake voorzicht door de helft. Gebruik hiervoor een taartsnijhulp of een groot broodmes. Haal de bovenste helft eraf en verdeel de Cake & Taart Vulling Choco over de onderste helft.
Leg de bovenste helft weer op de taart. Verdeel met een zeefje de overgebleven poedersuiker over de taart.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart