Bereid de Wolken Citroencake volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Baktijd: 50 - 55 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Snijd de taart in 12 punten. Plaats op vier dessertbordjes een punt Wolken Citroen. Houd 8 mooie aardbeien achter voor decoratie. Snijd de rest van de aardbeien in kleine stukjes. Was de citroen, rasp de schil van de citroen en pers de citroen uit.
Meng 2 eetlepels gembersiroop, Vanillesuiker, ½ theelepel citroenrasp en twee eetlepels citroensap door de mascarpone. Voeg hier als laatste de gesneden aardbeien aan toe.
Leg twee bolletjes van het mascarpone mengsel naast de Wolken Citroencake en decoreer het dessert met partjes aardbeien en een klein beetje geraspte citroenschil.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes