Haal (eventueel) de bakplaat uit de oven of plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Temperatuur heteluchtoven: 180 °C
Plaats de muffinvormpjes in het muffinbakblik of op de ovenbakplaat.
Doe de muffinmix, de eieren, de zachte boter en het water in een beslagkom en mix met mixer met garden het geheel op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad beslag.
Voeg de witte chocoladestukjes en de citroenrasp toe aan het muffinbeslag en spatel dit goed door.
Verdeel 12 frambozen over de muffinvormpjes en verdeel hierover 2 eetlepels muffinbeslag. Hierboven op doe je in ieder vormpje 1 theelepel frambozenjam.
Plaats de bakplaat of het muffinblik in het midden van de oven en bak de muffins in ongeveer 16 minuten gaar en goudbruin.
Laat de witte chocolademuffins met frambozen hierna afkoelen op een rooster. Garneer de muffins met de overgebleven frambozen.
Vergelijkbare recepten
Muffins
Muffins