Maak eerst de karamel door het gesloten blikje gecondenseerde melk in een pan met water op het vuur te zetten. Het blikje moet volledig onder water staan. Breng het water aan de kook en laat het 2 ½ uur koken. Zorg dat het blikje onder water blijft.
Laat het blikje afkoelen. Open het blikje. Schep er een paar lepels karamel uit en verdun die eventueel nog wat met water zodat de karamel als een saus te schenken is.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes.
Meng de appelblokjes met de suiker en kaneel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelblokjes snel bruin. Haal uit de pan en laat afkoelen.
Maak de cupcakes volgens de aanwijzingen het pak.
Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Laat de cupcakes afkoelen, schep er met een theelepel het midden uit en vul dat op met de gebakken appels.
Spuit er een flinke toef topping op en schenk er wat karamelsaus over.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes