Leg een stuk bakpapier van 28x40 cm in de vorm, zodat deze langs de lange zijden uitsteekt.
Halveer de bokkenpootjes in de lengte en leg ze met de bolle kan naar beneden in de springvorm.
Doe het water (300 ml op kamertemperatuur) en de kwarktaart mix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het kwarktaart mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast. Schenk de taartvulling voorzichtig over de bokkenpootjes.
Schenk het kwarktaartmengsel over de bodem en strijk de bovenkant glad. Laat de kwarktaart ten minste 2 ½ uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 240 Minuten
Neem de taart voorzichtig uit de vorm en snijd hem in 12 vierkante stukken. Garneer de stukken met vers fruit (bijvoorbeeld partjes perzik en frambozen).
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart