Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is.
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. Verdeel de vormpjes alvast over de bakplaat.
Baktijd: ongeveer 16 - 20 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Maak het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Nadat je het beslag bereid hebt, schep je met lepel of spatel voorzichtig de grofgehakte melk chocoladestukjes door het beslag.
Verdeel hierna het muffinbeslag met twee eetlepels over de muffinvormpjes.
Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven en bak de muffins met stukjes chocolade in ca. 17 minuten gaar en goudbruin.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 16 - 20 Minuten
Vergelijkbare recepten
Muffins
Muffins
Muffins