Haal (eventueel) de bakplaat uit de oven. Verwarm nu de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 175 °C
Bereid het muffinbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep hierna met een lepel of spatel voorzichtig de stukjes grofgehakte chocolade door het beslag.
Plaats maximaal 35 mini-vormpjes op de bakplaat. Verdeel het beslag met behulp van bijvoorbeeld twee lepels over de muffinvormpjes. Je vult de vormpjes tot minimaal de helft en maximaal twee derde.
Verdeel de klein gesneden karamelstukjes over de bovenkant van de mini muffins.
Bak de verwen mini-muffins met chocolade en stukjes karamel in het midden van de oven in ongeveer 17 minuten goudbruin.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 16 - 20 Minuten
Strooi een klein beetje zeezout over de muffins voordat je ze gaat bakken. Smaakt heerlijk met de zoete karamel.
Vergelijkbare recepten
Muffins
Muffins
Muffins