Leg het bijgesloten velletje bakpapier op bodem van de springvorm.
Smelt 60 g margarine in een pannetje.
Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje bodemmix door de gesmolten margarine.
Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Doe 750 g plantaardige variatie op yoghurt (bijv. Alpro Mild & Creamy Nature) en 100 ml water in een kom en meng dit met een mixer met gardes op de laagste stand tot een glad mengsel.
Voeg de taartmix toe en meng op de laagste stand 30 seconden goed door elkaar. Schraap eventueel de randen even aan. Klop het daarna op de hoogste stand in 2½ minuut tot een luchtige massa.
Schenk het taartmengsel over de kruimelbodem.
Laat de taart tenminste 2½ uur opstijven in de koeling.
Opstijftijd: 150 Minuten
Laat het rode fruit uit de diepvries eerst ontdooien en uitlekken. Verdeel dit hierna over de bovenzijde van de taart.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart