Smelt 125 g plantaardige margarine in een steelpannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de tarwe biscuitkruimels door de gesmolten margarine.
Verdeel dit mengsel over de bodem van de 6 vormpjes en druk stevig aan.
Gebruik de mixer met gardes om de ontdooide aardbeien in de beslagkom te pureren (een staafmixer is niet aanbevolen).
Doe 150 ml water af in een steelpannetje en voeg 4 zakjes Dr. Oetker Vegatine toe. Meng dit tot een gladde vloeistof.
Voeg de aardbeienpuree toe en verhit onder regelmatig roeren tot het begint te koken. Laat het 2 minuten zachtjes doorkoken en haal het pannetje van het vuur. Meng vervolgens de vegan roomkaas door de fruitpuree.
Opstijftijd: 90 Minuten
Verwarm de kersen met de steranijs in een pannetje op laag vuur gedurende 3 minuten.
Verwijder de steranijs.
Schep de kersen op de taartjes, zet de taartjes weer terug in de koelkast en laat 2 uur opstijven.
Opstijftijd: 120 Minuten
Garneer de taartjes voor het serveren met cacao en munt.
Laat de aardbeien vooraf goed ontdooien. Vermaal 220 g tarwebiscuitjes in een hakmolen of keukenmachine tot fijne kruimels. Z
Doe de vegan slagroom met de suiker in een beslagkom en klop het geheel in 2-3 minuten op de hoogste stand luchtig.
Schep 2 grote eetlepels opgeklopte room bij het fruitmengsel en roer het tot een geheel.
Meng hierna dit aardbei roomkaas-mengsel bij de resterende opgeklopte vegan room en spatel het voorzichtig door.
Verdeel dit vervolgens over de vormpjes en zet de taartjes 1 uur in de koelkast.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart