Flag

Vegan cheesecake met frambozenjam

ongeveer 10 taartpunten
Gemiddeld
20
Maak een vegan cheesecake met frambozenjam in slechts 20 minuten! Plantaardig, romig en heerlijk. Probeer het recept nu!
Zin in een heerlijke vegan cheesecake zonder oven? Deze no-bake vegan cheesecake met frambozenjam is de perfecte combinatie van fris, romig en plantaardig. In slechts 20 minuten zet je deze lekkernij in elkaar, met behulp van Vegatine – het plantaardige alternatief voor gelatine.Ideaal als zoete ...
Logo Image
Baktips
Vegatine is een plantaardig alternatief voor gelatine, speciaal ontwikkeld voor het binden en geleerbaar maken van desserts zoals taartjes, mousse, panna cotta en pudding. Ideaal voor veganisten of iedereen die liever geen dierlijke producten gebruikt. Vegatine is makkelijk in gebruik en perfect voor het bereiden van plantaardige desserts.

Hoe gebruik je Vegatine?

Stap 1: Voor 1 zakje Vegatine heb je 100 ml koude vloeistof of water nodig. Als je sap, melk of wijn wilt gebruiken, kun je deze aanvullen met water om aan de benodigde hoeveelheid te komen.

Stap 2: Meng de Vegatine met de koude vloeistof in een pan en gebruik een garde om klontjes te voorkomen.

Stap 3: Breng het mengsel al roerend aan de kook. Zodra de massa indikt, roer je het goed door.

Stap 4: De massa hoeft na het koken niet opnieuw te worden verhit. Verwerk de Vegatine direct in je recept en laat het opstijven volgens de instructies.

Verhoudingen van Vegatine en gelatine:
1 zakje Vegatine = 1-3 blaadjes gelatine
2 zakjes Vegatine = 4-6 blaadjes gelatine
3 zakjes Vegatine = 7-9 blaadjes gelatine
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten