Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).
Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.
Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag. Hak een kwart van de witte chocoladereep en 25 gram pistachenoten grof en schep dit door het browniemengsel.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de brownies gaar in ca. 45 minuten.
Als de brownie gebakken en afgekoeld is, kan je rondjes uitsteken. De restjes brownie kan je gewoon opsnoepen! In plaats van rondjes uitsteken kun je de brownie ook in vierkantjes snijden als je dit handiger vindt.
Smelt ondertussen de rest van de witte chocolade au bain-marie en hak 75 gram van de pistache grof.
Smeer de stukjes brownie in met de gesmolten vegan witte chocolade en maak af met de pistachenoten.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies