Smelt de pure chocolade au bain-marie en besprenkel de cookie dough-brownie ermee.
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).
Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.
Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de brownies gaar in ca. 45 minuten.
Laat de kikkererwten (200 gram) uitlekken en meng vervolgens met de pindakaas en agavesiroop in de keukenmachine tot deeg. Schep de chocolate chips door het deeg.
Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert. Verdeel vervolgens het cookie dough deeg over de brownie.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies