Verwarm de oven voor en vouw de brownie-vorm naar instructies op de verpakking.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Klop de margarine zacht. Voeg de brownie-mix en het water toe en meng op een lage stand. Mix vervolgens 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.
Zet de bakvorm, in het midden van de oven op een rooster en bak gedurende 45 minuten.
Baktijd: 45 Minuten
Laat de brownie afkoelen.
Schep de romige laag van de kokosmelk uit de blikjes en klop romig met het vanille-extract, de kristalsuiker en de citroenrasp.
Klop in een andere kom de vegan slagroom op.
Snijd de brownie dwars doormidden in twee grote plakken.
Snijd de andere plak nog eens door midden om twee dunnere plakken te krijgen.
Gebruik één plak als bodem. Smeer deze in met de helft van de kokosroom.
Leg een plak op de kokosroom, verdeel de andere helft van de kokosroom daar weer over. Leg de laatste plak brownie erop en smeer in met de slagroom. Besprenkel het dessert met het cacaopoeder.
Snijd in stukjes en geniet.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies