Klop de slagroom stijf. Bereid de Kloppudding Aardbei met de melk volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Spatel de slagroom door de pudding en schep het mengsel in de spuitzak. Knijp net boven het spuitmondje een knijper en sluit de spuitzak eveneens met een knijper. Leg de spuitzak 1 uur voor het serveren in de vriezer en kneed het aardbeienijs af en toe door.
Bereid de Kloppudding Chocolade met de chocolademelk volgens de bereidingswijze op de verpakking. Schenk de pudding in 8 amuseglaasjes tot ca. 1 cm onder de rand. Zet de glaasjes in de koelkast.
Smelt het Chocoglazuur volgens de bereidingswijze, schenk het in een kommetje en zet dit op een pannetje met een laagje kokend water.
Dip de koude aardbeien in het glazuur en laat ze afdruipen. Leg de aardbeien op het koelelement, zodat het Chocoladeglazuur snel stolt. Bewaar de chocolade aardbeien op kamertemperatuur tot gebruik.
Zet op de bordjes een glaasje met chocoladepudding en vul de glaasjes tot de rand bij met aardbeiensaus. Spuit op de bonbonschaaltjes, of direct op het bordje, een toef aardbeienijs en steek er een wafeltje in. Leg er twee chocolade aardbeien naast. Serveer direct, met een gebaksvorkje en koffielepeltje.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes