Gebruik een ½ kopje koffie (ca 60 ml), voeg hier 20 gram suiker aan toe en laat dit afkoelen.
Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Verdeel de lange vingerstukjes gelijkmatig over de bakvorm.
Verdeel tenslotte met een lepel de koude koffie over de lange vingers.
Doe de mascarpone en de melk in een beslagkom en meng dit tot een klontvrij geheel
Voeg hier de mix voor de tiramisu aan toe en mix het geheel met de mixer met gardes op de laagste stand tot een glad mengsel. Klop vervolgens de tiramisumix in 2 minuten op de hoogste stand tot een luchtig en romig geheel.
Verdeel de massa over de lange vingers en strijk met bijv. de achterkant van een groot keukenmes glad.
Gebruik een theezeefje of fijne bolzeef en strooi hierin een beetje cacaopoeder (ca. 3 g) en verdeel voorzichtig over de tiramisu.
Laat de tiramisu tenminste 1 uur opstijven in de koeling.
Opstijftijd: 60 Minuten
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes