Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de Cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna een klein beetje afkoelen op een rooster, zodat je ze vast kunt pakken.
Baktijd: 24 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Smelt 160 g ongezouten boter op een laag vuur in een steelpannetje. Roer de basterdsuiker en de gecondenseerde melk erdoor. Houd het mengsel tegen de kook aan en blijf ongeveer 10 minuten goed roeren tot de karamel de goede dikte heeft. De karamel moet stevig zijn, maar nog wel schenkbaar.
Giet de salted karamelsaus over in een spuitzak met een stevig spuitmondje. Prik het spuitmondje in het gebakken cakeje en spuit de vulling in de kern. Voor het lekkerste resultaat vul je het cakeje als deze nog handwarm is.
Bereid de Mix voor Luchtige Botercrème zoals beschreven staat op de verpakking. Doe de botercrème in een spuitzak en maak een mooie toef op de cupcakes. Strooi tot slot een beetje Nougatine over.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes