Maak het beslag en bak 2 taartbodems volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Haal de biscuitbodems na het bakken uit de vormen en laat ze afkoelen.
Baktijd: ongeveer 30 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Snijd de twee taartbodems horizontaal doormidden zodat je 4 lagen hebt. Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje en bestrijk elke taartlaag rijkelijk met botercrème. Stapel de vier taartbodems op elkaar. Bestrijk de stapel taarten aan de bovenkant en rondom nog met een dun laagje botercrème.
Bekleed de taart met wit fondant: Bestuif het aanrecht met wat bloem en rol een lange reep fondant uit, groot genoeg om de taartomtrek te bekleden. Rol een tweede lap uit voor de bovenkant. Druk de rand van de springvorm op het fondant en snijd de vorm rondom uit. Bedek hiermee de bovenkant van de taart. Sluit de randen met een likje botercrème.
Steek verschillende maten sterren uit wit en roze fondant. Plak de sterren met een beetje botercrème op de taart. Versier de bovenste rand met kleine witte sterren.
Versier de taart met zilveren parels. Plak de parels vast met een heel klein beetje water of botercrème.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart