Haal de bakplaat uit de oven en plaats de cupcakevormpjes in een muffinblik.
Verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 175 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Doe de mix, de eieren, de melk en de boter in een beslagkom en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop het geheel vervolgens gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels over de cupcakevormpjes: eerst 1 lepel beslag, dan 1 theelepel vruchtenvulling en dan weer een lepel beslag.
Plaats de bakplaat met de muffins en/of het muffinblik in het midden van de voorverwarmde oven en bak de cupcakes in ongeveer 22 minuten gaar.
Laat de cakejes helemaal afkoelen.
Positie rooster: Midden
Baktijd: ongeveer 18 - 22 Minuten
Mix de boter en de roomkaas (beiden op kamertemperatuur om klonten te voorkomen!) kort door elkaar met een mixer.
Doe de topping in een spuitzak en spuit royaal op de cupcakes. Bestrooi de topping royaal met geraspte kokos.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes