Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is.
Haal de bakplaat uit de oven en plaats de cakevormpjes erop. Verwarm de oven voor op de aangegeven temperatuur.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 175 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Voeg aan de cupcakemix de eieren, melk en boter toe en roer het geheel met de mixer op de laagste stand tot een glad beslag.
Klop het cupcakebeslag met de mixer gedurende 1 minuut op de hoogste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag met 2 eetlepels of ijsbolletjestang over de cakevormpjes en plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
Bak de cupcakes in ca. 22 minuten gaar. Laat de cupcakes direct na het bakken afkoelen op een rooster.
Baktijd: 22 Minuten
Breng de fondant op kleur en versier de cupcakes in Sinterklaasstyle.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes