Bak de sinterklaas cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze na het bakken goed afkoelen op een rooster.
Baktijd: 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Neem een stuk blanke marsepein en rol het uit tot een plak van ongeveer 3 mm dik. Steek er met een ronde uitsteker een cirkel uit. Plak de cirkel met wat Topping op de sinterklaas cupcake.
Teken op en vel papier een chocoladeletter of maak deze op de computer (ongeveer 5-6 cm hoog) en print deze uit. Knip de letter uit.
Rol een stuk bruin marsepein uit tot ongeveer 4-5 mm dik. Wrijf de papieren letter met wat poedersuiker in aan de achterkant en leg deze dan op de plak marsepein. Snijd de letter uit het bruine marsepein met een kunststof mesje. Verwijder het papier. Maak met een kunststof mesje dunne lijntjes op de letter.
Nu kun je de letter versieren. Dit kan zoals op de foto of zoals jij het leuk vindt. Voor de cupcake op de foto gebruik je chocolade stiften om er krulletjes en stipjes op te tekenen En uit plakjes marsepein snijd of steek je wat bloemetjes. Plak deze bloemetjes op de letter en werk versier verder met zilveren parels.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes