Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Mix de boter tot een romige crème. Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm.
Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar. De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig.
Baktijd: 40 Minuten
Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
Klop voor de topping de slagroom met de vanillesuiker stijf en verdeel over de brownie. Meng de kersen met de kirsch en verdeel over de slagroom.
Verdeel de geraspte chocolade over de kersen.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies