Bak de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar bak de cake in een springvorm in plaats van een cakevorm.
Baktijd: 30 - 35 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Neem de cake uit de vorm en leg deze op een rooster. Bestrijk de warme cake met Aardbeiensaus. Laat de cake afkoelen en bestrijk nogmaals met Aardbeiensaus.
Maak de springvorm schoon. Snijd de appel en nectarine met schil in kleine blokjes. Houd 6 aardbeien en 50 g blauwe bessen apart. Snijd de rest van de aardbeien in vieren en meng ze met de rest van de blauwe bessen, de appel- en nectarineblokjes. Schep het fruit om met 1 zakje Vanillesuiker en het citroensap.
Bereid de banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk in plaats van water. Leg de taart terug in de springvorm. Verdeel het fruit over de cakebodem.
Schep de Banketbakkersroom erop en strijk de bovenkant glad. Zet de roomtaart 2 uur in de koelkast. Leg bovenop een figuur van de rest van de aardbeien en blauwe bessen.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart