Spoel de vorm om met koud water. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd de partjes, dwars op de lengterichting, in smalle plakjes.
Bereid de Jelly Aardbeien met kinderchampagne in plaats van water, volgens de aanwijzingen op het pakje. Schep het fruit erdoor en schenk de Jelly in de vorm. Verdeel het fruit gelijkmatig. Zet de vorm ten minste 2 uur in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Bereid de kookpudding volgens de bereidingswijze met melk. Laat het puddingmengsel afkoelen tot het nog net vloeibaar is en schenk het dan op de gelei in de vorm. Plaats de vorm in de koelkast en laat de pudding 8-12 uur opstijven.
Opstijftijd: 480 - 720 Minuten
Duw met de vingertoppen de pudding voorzichtig los van de wand van de vorm. Maak een passende schaal vochtig met water, leg hem op de vorm en keer schaal en vorm samen. Schud even op en neer, zodat de pudding los komt. Snijd de pudding met een, in heet water warm gemaakt mes, in plakken.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes