Verwarm de oven voor. Zet de vormpjes in een muffinbakplaat.
Baktijd: 25 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Klop de boter 3 minuten met de mixer op de halve stand. Voeg lepel voor lepel de bruine basterdsuiker toe en klop 5 minuten. Zet de mixer in de laagste stand en voeg één voor één de eieren toe en klop het steeds goed door. Zeef bloem, cacao, Backin en zout boven de kom. Klop het bloemmengsel afwisselend met de chocolademelk met de mixer in de laagste stand luchtig door het eierbeslag, klop het steeds goed door.
Vul de cupcake vormpjes tot 1½ cm onder de rand met het beslag. Bak de cupcakes in het midden van de voorverwarmde oven in 20 minuten gaar. De cupcakejes zijn gaar als je met de vinger licht op het cakeje drukt en deze terug veert. Laat de cupcakes op een rooster afkoelen.
Maak de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje.
Zet de spuitzak in een glas. Trek met de kleurstoffen strepen aan de binnenkant van de spuitzak.
Vul de spuitzak met botercreme en spuit kleine rondjes op de cupcake. Ga door tot de hele cupcake gevuld is met regenboogtoefjes.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes