Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de boter, suiker, vanille suiker en de eieren in een beslagkom en mix tot een glad geheel. Voeg hierna de bloem, Dr. Oetker Backin, cacaopoeder en zout toe en mix goed door elkaar. Druppel als laatste 20 gram rode kleurstof in de melk, meng dit door elkaar en voeg het mengsel toe aan het beslag.
Doe de cupcakevormpjes in de bakvorm en schep het deeg in de vormpjes. Bak de cupcakes voor ongeveer 20 minuten in het midden van de oven.
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Doe de vanillepasta, boter en poedersuiker in een beslagkom en mix door elkaar tot je een roomachtig beslag hebt.
Mix de slagroom en mascarpone in een aparte kom tot een samenhangend beslag. Voeg dit mengsel toe aan het roomachtige beslag en schep het rustig door elkaar heen zodat je beslag romig blijft.
Schep het mengsel in een spuitzak met spuitmondje en leg in de koelkast.
Laat de cupcakes afkoelen.
Was de frambozen en dep ze droog.
Haal een stukje uit het midden van de cupcake weg met een appelboor of theelepel en vul dit met jam.
Pak de spuitzak uit de koelkast en spuit toefjes op de cupcakes. Besprenkel hierna met vanillepoeder en serveer met een framboos bovenop de toefjes.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes