Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.
Meng in een kom de Red Velvet bakmix, de eieren, 2 eetlepels water en 100 ml slagroom in een kom. Roer het geheel eerst rustig door tot een gladde massa die niet meer stuift.
Klop het geheel met de mixer op de hoogste stand in drie minuten tot een luchtig Red Velvet Cake beslag.
Verdeel het beslag over een bakplaat met bakpapier en strijk glad.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 15 - 17 Minuten
Doe de bakplaat in de oven en bak de Red Velvet in 10-15 minuten gaar.
Meng de toppingmix, MonChou en 150 ml slagroom luchtig in een kom
Haal de Red Velvet cake uit de oven en verkruimel in een kom. Voeg de helft van de romige topping toe aan de red velvet en meng met elkaar.
Tip: Gebruik de resterende MonChou topping voor een heerlijk en snel fruittoetje door simpelweg wat fruit met een beetje topping te serveren!
Rol met je handen bolletjes van de cake zodat je cakepops maakt.
Breek de witte chocolade in stukken en verwarm het au bain marie.
Steek een stokje in een cakepop.
Doop de cakepop in gesmolten witte chocolade. Als de red velvet cakepops nog niet mooi wit geworden zijn, kun je de vorige stap nog eens herhalen.
Bestrooi de cake pop met suikerhartjes. Doe dit terwijl de witte chocolade nog een beetje zacht is, zodat de hartjes eraan blijven plakken.
Herhaal deze stappen totdat alle cakepops bedekt zijn met witte chocolade en suikerhartjes.
Vergelijkbare recepten
Cakepops
Cakepops
Cakepops