Maak de inhoud van het pakje Kookpudding Frambozen met 100 melk aan. Breng de rest van de melk aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer het puddingpapje erbij. Zet de pan terug op het vuur en kook het al roerend op laag vuur 2 minuten door. Schenk de pudding in een (ijs)bak en laat deze in ca. 3 uur of langer opstijven, eerst buiten de koelkast, later in de koelkast.
Klop de eiwitten los in een metalen beslagkom. Zet de kom op een pan met een laagje kokend water, voeg de suiker toe en klop de eiwitten tot stijve pieken, die niet omvallen. Draai de kom regelmatig, om te voorkomen dat de eiwitten gaar worden.
Haal de kom van de pan en laat het schuim onder regelmatig omscheppen afkoelen. Schep het schuim in een spuitzak met stervormig mondje.
Vul met behulp van een kleine ijstang de oubliehoorntjes met één of twee bolletjes frambozenpudding. Spuit op elk hoorntje een toef eiwitschuim en bestrooi deze met Disco.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes