Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. Hak de olijven fijn.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Temperatuur heteluchtoven: 200 °C
Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg - in plaats van het water - de tomatensaus en de olie uit de verpakking toe.
Voeg de fijngehakte olijven, oregano en geraspte Parmezaanse kaas toe en kneed goed door, voeg eventueel wat water toe voor een goed werkbaar deeg.
Rol het deeg uit tot een afgeronde rechthoek. Snijd de plak in reepjes van ongeveer een centimeter breed en draai deze, door de uiteinden vast te pakken en naar elkaar toe te draaien.
Optioneel kun je op de deegreep een plakje ontbijtspek of prosciutto leggen en deze meedraaien.
Leg de stengels op een bakpapiertje op een bakplaat en bak deze - iets onder het midden van de oven - af in ongeveer 15 minuten, tot ze licht gekleurd en lekker mals van binnen zijn.
Baktijd: 15 Minuten
Vergelijkbare recepten
Brood
Brood
Brood