Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Temperatuur heteluchtoven: 200 °C
Gebruik een vel bakpapier (of vet de bakplaat in met wat olie).
Snijd de ingrediënten voor op de pizza.
Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg 200 ml koud water en de bijgeleverde olijfolie toe.
Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg.
Kneed het nogmaals met de handen een aantal keer goed door en verdeel voor een ronde pizza het deeg in tweeën.
Leg het deeg op de bakplaat (bekleed met bakpapier of ingevet met olie).
Bestrooi het deeg met bloem en druk of rol het deeg uit in twee ronde vormen of ter grootte van de bakplaat.
Vorm een opstaand randje en bestrijk dit met olie.
Verdeel de bijgeleverde tomatensaus met de bolle kant van een lepel over de pizzabodem.
Bedek de saus met de voorgesneden ingrediënten en de eventuele kruiden.
Plaats de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de ronde pizza in circa 18 minuten en de plaatpizza in 25 minuten gaar.
Baktijd: 18 - 25 Minuten
Vergelijkbare recepten
Basis
Basis
Basis