Smelt de boter in een steelpannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter.
Verdeel en bedek de bodem van de dessertglazen gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan. Zet de dessertglazen ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de pakjes MonChou met een mixer met gardes op de hoogste stand in 1 minuut glad.
Voeg het water en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de slagroom toe aan het taartmengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in ca. 1½ minuut tot een egale massa.
Verdeel het mengsel over de dessertglazen en laat ca. 2 uur opstijven in de koelkast.
Gebruik de rode en gele kleurstof en kleur hiermee een kwart pakje rolfondant oranje. Vorm kleine snaveltjes uit de rolfondant.
Breng water aan de kook en giet dit in een kom. Leg het zakje choco glazuur in de kom gedurende 10 minuten. Kneed het zakje daarna even en giet de glazuur in een bakje.
Dip de marshmallows schuin in het glazuur. Druk hier per marshmallow twee oogjes en een snaveltje in. Plaats de marshmallows pinguïns in de MonChou.
Klop de slagroom samen met de kristalsuiker stijf. Doe de slagroom in een spuitzak met spuitmondje en maak kleine slagroom toefjes op elke marshmallow.
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en plaats op de slagroom. Spuit nog een kleine toef op het puntje van de aardbei.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes