Maak Mix voor Meringue zoals aangegeven op het zakje.
Bekleed de bakplaat met bakpapier. Maak een pavlova van ongeveer 20 cm doorsnede. Maak met een lepel speelse pieken in het schuim zodat je mooie grillige pavlova krijgt.
Zet de bakplaat iets onder het midden van de oven en bak de pavlova gaar in ongeveer 60 minuten.
Baktijd: 60 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 120 °C
Temperatuur heteluchtoven: 100 °C
Zet aan het einde van de baktijd de oven uit en laat de Pavlova minimaal 2 uur in de oven rusten. Laat de deur van de oven gesloten.
Je kunt de Pavlova na het afkoelen het beste bewaren in een afgesloten plastic zak of plastic bak.
Klop vlak voor het serveren de slagroom stijf met de Klop-Fix.
Leg de Pavlova op een mooie schaal. Verdeel de slagroom over de bovenkant van de Pavlova.
Meng het rode fruit en verdeel het over de Pavlova. Serveer het dessert meteen.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes