Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg 300 ml melk en 2 eieren toe. Mix het geheel met een mixer met gardes op de laagste stand door elkaar. Klopt het beslag daarna 2 minuten op de hoogste stand tot een stevig, luchtig beslag.
Verhit een scheutje olie in de koekenpan bak een grote pancake van ongeveer 15 cm doorsnee.
Bak de pancake op een matig vuur eerst aan een zijde goudbruin draai deze om en bak de andere kant ook goudbruin; dit duurt ongeveer 1 minuut per zijde.
Smeer wat pindakaas op verschillende plekken op de pancake en beleg vervolgens met plakjes banaan. Strooi tot slot nog wat fijngehakte walnoten over je pannenkoek.
Tip: Voor een drizzle van pindakaas kun je deze verwarmen in de magnetron en daarna in een stevig zakje doen. Knip er een klein puntje van af en maak mooie streepjes over de pancakes.
Vergelijkbare recepten
American Pancakes
American Pancakes
American Pancakes