Bak de cupcakes volgende de aanwijzingen op de verpakking en laat ze na het bakken goed afkoelen op een rooster.
Baktijd: 22 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Neem wat rode marsepein, kneed dit goed door en maak er een bolletje van. Rol dit bolletje uit tot een plakje en steek er een ronde vorm uit ter grootte van de cupcake. Plak deze ronde vorm op de cupcake en maak met de witte marsepein stippen op de 'paddenstoel'.
Maak kleine bolletjes van de blauwe marsepein (aflopend van groot naar klein zoals op de foto). Plak de bolletjes aan elkaar in de vorm van een rups (zoals op de foto). Maak oogjes op het kopje met zwarte en witte marsepein.
Neem een stukje roze marsepein, kneed dit door en maak er een bolletje van. (Kneed de donkerroze marsepein eventueel door wat witte marsepein voor een lichtroze kleur).
Rol een klein stukje van de roze marsepein uit, snijd hieruit een langwerpig plakje en rol dit op tot een slakkenhuis.
Neem nog een klein stukje roze marsepein en maak hier een slakje van. Plak het slakkenhuisje op het slakje en maak oogjes op het kopje met zwarte en witte marsepein.
Vergelijkbare recepten
Cupcakes
Cupcakes
Cupcakes