Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodems van de glazen gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de glazen ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChou mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoumengsel in laagje over de glaasjes om en om met passievruchtvlees.
Laat de paastrifle 2 uur opstijven in de koelkast.
Decoreer de mini trifles met de hocolade paas figurenen, paaseitjes en eventueel nog wat extra passievruchtvlees.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes