Verwarm de oven voor en bereid het beslag voor de paastaart volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel het beslag over springvorm. Strooi ¼ deel van de poedersuiker met een zeefje over de cake . Bak de cake in ca. 50-55 minuten gaar. Haal de cake uit de springvorm en laat afkoelen op een rooster.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 50 - 55 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Doe 500 ml koude melk en de mix voor Banketbakkersroom in een kom en meng het geheel met een garde of mixer op de middelste stand. Klop het geheel één minuut op de hoogste stand tot een glad mengsel. Laat de banketbakkersroom ca. 5 minuten opstijven in de koelkast.
Meng het vruchtvlees van de 2 passievruchten door de banketbakkersroom. Verdeel de banketbakkersroom over de boven- en zijkant van de cake.
Plak aan de zijkant van de paastaart de lange vingers naast elkaar en bind ze vast met het lint.
Zet de melkchocoladepaashaas in het midden van de paastaart en strooi de chocoladepaaseitjes eromheen.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart