Bekleed de springvormpjes met het bakpapier.
Smelt de roomboter (60 g) in een steelpan en meng dit met het zakje kruimelbodemmix van de Dr. Oetker Kwarktaart Aardbei (1 pak).
Bedek de bodem van de springvormpjes gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vormpjes circa 10 minuten in de koelkast.
Doe het water (400 ml, op kamertemperatuur), de magere kwark (500 g) en de slagroom (250 ml, direct uit de koelkast) in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Voeg de taartmix toe aan het mengsel en klop het met de mixer op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Klop het daarna op de hoogste stand in 2,5 minuut tot een luchtige massa.
Schenk het taartmengsel over de bodem van de springvormpjes. Laat de taartjes hierna 2,5 uur opstijven in de koelkast.
Ontkroon de aardbeien (200 g) en snijd ze door de helft. Rijg ze aan een sateprikker.
Klop 250 ml slagroom stijf met 30 gram suiker en een zakje klop-fix om op de taartjes te spuiten.
Steek 2 aardbeien bovenop aan de zijkant van de toef in het taartje.
Teken met Dr. Oetker Decoratiestiften Choco & Karamel 2 oogjes en het mondje van de paashaas.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart