Zorg dat de boter op kamertemperatuur is. Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden!
Positie rooster: Midden
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Temperatuur heteluchtoven: 160 °C
Mix de boter tot een romige crème.
Voeg de browniemix en het water (100 ml) toe en meng alles met de mixer met garden op de laagste stand goed door elkaar.
Mix nog 1 minuut op de middelste stand tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de brownievorm. Plaats de brownievorm in het midden van de voorverwarmde oven. Bak de brownies in ca. 40 minuten gaar.
De brownies zijn klaar wanneer de bovenkant glanzend is en de binnenkant licht vochtig. Laat de brownies goed afkoelen in de vorm voordat je deze verwijdert.
Snijdt de brownies in 6 of 8 gelijke stukken met een scherp mes.
Rol de roze en witte fondant dun uit en snij hier met een mes oortjes van. Neem een mes of de achterkant van een theelepel om met de chocoladepasta te kunnen ‘lijmen’!
Plak de roze binnenkanten op het witte oor door deze met chocoladepasta vast te plakken. Plak de oren, de neus en de oogjes, met chocoladepasta, vast op de brownie.
Vergelijkbare recepten
Brownies
Brownies
Brownies