Leg bakpapier op een vlakke ondergrond. Deze ondergrond moet later ook in de koelkast kunnen. Leg de ringen op het bakpapier.
Smelt 70 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kandijkoekjesmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de ringen of cupcakevormpjes met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vormpjes ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het taartmengsel over de kruimelbodempjes in de ringen of vormpjes. Strijk de taartjes eventueel met een mes mooi glad. Laat de ringen ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Versier, indien gewenst, de MonChoutaart vlak voor het serveren met bijvoorbeeld kersenvlaaivulling of verse vruchten. Doe er een chocoladeblaadje op of smelt zelf wat chocolade, laat opdrogen in flinterdunne plakjes en steek ze in de taartjes. Eet smakelijk!
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart