Smelt 30 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Verdeel de kruimels over de 6 glazen en laat het losjes in het glas liggen.
Klop in kom de MonChou met een mixer met garden glad. Voeg het water en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaart mengsel over de glazen en laat het ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Leg 2 blaadjes gelatine in een bakje water om zacht te laten worden.
Snijd de verse aardbeien in kleine stukjes en leg deze verdeeld over de opgesteven MonChou glaasjes.
Verwarm en meng in een pannetje 6 eetlepels water en 6 eetlepels aardbeienjam. Los de gelatineblaadjes op in het verwarmde mengsel en roer goed door. Laat het mengsel 10 minuten afkoelen.
Verdeel dit mengsel over de 6 glaasjes. Ze de glaasjes weer in de koelkast. Als de aardbeiengelei is opgesteven kun je de MonChou cocktail glazen serveren.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes