Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodems van de cocktailglazen gelijkmatig met het mengsel van gesmolten boter en kruimelbodemmix. Druk het stevig aan met de bolle kant van een lepel en zet de glazen ongeveer 10 minuten in de koelkast.
Klop in kom de MonChou (200 g op kamertemperatuur) met een mixer met garden glad.
Voeg de martini (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de hoogste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom toe aan het MonChoutaart mengsel en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa.
Verdeel het MonChoutaart mengsel over de glaasjes. Laat de toetjes ten minste 2 uur opstijven in de koelkast
Decoreer de glazen met geraspte witte chocolade en een halve passievrucht.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes