Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. Smelt 75 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk stevig met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Klop in een kom de MonChou (200 gram op kamertemperatuur) met de mixer met garden glad. Voeg het water (100 ml op kamertemperatuur) en de taartmix aan de MonChou toe en klop dit op de middelste stand tot een egale massa.
Voeg de ongeklopte slagroom aan het taartmengsel toe en klop dit met de mixer op de middelste stand in 1 minuut tot een luchtige massa. Spatel de hagelslag door het taartmengsel. Verdeel het taartmengsel over de bodem en laat de stracciatella taart ten minste 2 uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: 120 Minuten
Garneer de MonChou Stracciatella taart vlak voor serveren met bijvoorbeeld chocoladeschilfers of gezeefde cacaopoeder.
Vergelijkbare recepten
Taart
Taart
Taart