Knip het bakpapier in 12 rondjes en leg dit op de bodem van de vormpjes. Plaats de rondjes hier boven op en sluit de springvorm.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.
Doe het water (300 ml op kamertemperatuur) en de kwarktaart mix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het kwarktaart mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast. Schenk het kwarktaartmengsel over de bodem. Laat de kwarktaart ten minste 2 ½ uur opstijven in de koelkast.
Opstijftijd: ongeveer 180 Minuten
Decoreer de mini yoghurttaartjes vlak voor het serveren. Haal de yoghurttaartjes uit de vormpjes en decoreer ze met de blauwe bessen en zilveren parels.
Vergelijkbare recepten
Kwarktaart
Kwarktaart
Kwarktaart