Verwarm de oven voor. Doe de Red Velvet Mix in een beslagkom. Voeg 100 ml kokosmelk, eetlepels water en de eieren toe en mix zachtjes door elkaar. Mix daarna nog 3 minuten op hoge snelheid tot een gladde massa.
Positie rooster: Midden
Baktijd: 25 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 160 °C
Temperatuur heteluchtoven: 140 °C
Vet de vormpjes in met een beetje boter. Vul ze daarna tot 2/3 met het Red Velvetbeslag. Dit kan met een lepel maar als je dit een geklieder vindt kun je het beslag ook in een spuitzak doen en in de vormpjes spuiten.
Plaats de vormpjes ongeveer 25 minuten in de oven. Controleer of ze gaar zijn met een satéprikker. Laat de tulband Red Velvet cakejes daarna afkoelen en haal ze voorzichtig uit de vorm.
Maak ondertussen de roomkaas topping: Mix de roomkaas glad met de mixer. Voeg 100 ml kokosmelk en de toppingmix toe en klop tot een romige massa.
Doe de kokos-topping in een spuitzak en spuit een mooie cirkel op de Red Velvet cakejes. Garneer met de zilveren parels en wat geraspte kokos.
Vergelijkbare recepten
Gebak
Gebak
Gebak