Halveer de lange vingers voorzichtig met een scherp mes. Bekleed de bodem van de vormpjes met een passend stukje bakpapier en vet ze in met bakspray.
Zet, de lange vingers met de suikerkant naar buiten en de afgesneden kant naar boven, in elk vormpje rondom ca. 7 lange vingers, het moet een gesloten geheel vormen, halveer desnoods een langer vinger over de lengte.
Bereid de Taartina met het vruchtensap volgens de aanwijzingen op het zakje. Schep in elk vormpje een bodempje (ca. 2 eetlepels) van het gelei en laat dit afkoelen en opstijven.
Bereid de kookpudding Room volgens de aanwijzingen op het pakje. Laat de pudding al roerend afkoelen, tot het nog net schenkbaar is. Verdeel de pudding over de vormpjes.
Laat de mini Charlotte Russes minstens 3 uur opstijven in de koelkast.
Knip 6 stukken lint van 50 cm af. Leg op elk vormpje een serveerbordje en keer het samen voorzichtig.
Verwijder voorzichtig het stukje bakpapier. Bindt om elk Charlotte Russes een lintje en garneer de puddinkjes met een takje bessen.
Bestuif de Mini Charlotte Russes vlak voor het serveren met wat poedersuiker door een zeefje.
Vergelijkbare recepten
Toetjes
Toetjes
Toetjes