Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. Bekleed de bakplaat met bakpapier (of vet in met olie). Snijd de ingrediënten voor op de pizza.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C
Temperatuur heteluchtoven: 200 °C
Doe de bodemmix in een beslagkom en voeg 200 ml koud water en de olijfolie toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg.
Kneed het nogmaals met de handen een aantal keer goed door. Rol het deeg uit en steek rondjes deeg uit en leg deze op de bakplaat.
Verdeel de tomatensaus met de bolle kant van een lepel over de mini pizza’s. Beleg met kaas, ham en ananas.
Beleg met kaas, ham en ananas.
Bak de mini pizza’s - met de bakplaat iets onder het midden van de voorverwarmde oven - in 10-15 min gaar.
Baktijd: 10 - 15 Minuten
Vergelijkbare recepten
Brood
Brood